informatieCTO

Informatie voor invullers van vragenlijst (cliënten De Binnenvest)

Heeft u een link ontvangen naar de online vragenlijst? Hier is wat meer informatie te vinden over de aanpak van het tevredenheid- en effectonderzoek bij De Binnenvest in november-december 2021.

Problemen met openen?
Heeft u problemen met de link, bijvoorbeeld dat de vragenlijst niet opent op uw computer, tablet of telefoon? Voor extra veiligheid is de link enkel éénmaal te gebruiken op het betreffende apparaat. Gebruiken meerdere cliënten hetzelfde apparaat om de vragenlijst in te vullen, dan kan dat leiden tot een situatie dat een tweede keer willen openen van de vragenlijst niet werkt. Gebruik dus de link het beste één keer per apparaat.
Bij andere problemen, gebruik contactformulier en Maarten Muis neemt z.s.m. contact op.

Unieke code niet ontvangen/kwijt?
Heeft u een vragenlijst correct ingevuld, maar na 36 uur nog geen unieke code ontvangen om de €10,- vergoeding bij uw maatschappelijk werker aan te vragen? Check voor zekerheid de spambox, ook of uw telefoon de sms heeft verborgen daarin. Ik gebruik een mailadres met merknaam Adstructie. Voor de zekerheid kunt ook op het apparaat, dat u eerder gebruikte om in te vullen, de vragenlijst nogmaals openen en controleren of die niet nog aangeeft: versturen. Dan daarop klikken, dan is kan die pas ontvangen worden. Is er een mogelijke fout in het doorgegeven telefoonnummer of mailadres, via contactformulier kunt u het melden. Geef daarbij aan wanneer u de vragenlijst ingestuurd heeft. Dan stuurt Maarten u alsnog een unieke code. Code kwijt? Ook dan even melden wanneer ingevuld.

Garanderen anonimiteit
Alleen Maarten van de RMG heeft toegang tot de antwoorden die u geeft in de vragenlijst, dus ook de telefoonnummers. Bij de aanname van opdracht door RMG is afgesproken dat De Binnenvest enkel die informatie krijgt, die volledige anonimeit garandeert van uw als invuller van de vragenlijst.

Nog iets kwijt over de vraagstelling en/of gebruikte techniek
Ik leer graag wat goed werkte en wat minder bij de aanpak die gevolgd hebben. Geef uw feedback via het contactformulier of vraag of Maarten u telefonisch te benaderen voor mondelinge toelichting.

Informatie voor maatschappelijk werkers

Bent u een maatschappelijk werker van De Binnenvest en verantwoordelijk voor het versturen van de link, bijhouden in Excel-bestand welke cliënten u de link gestuurd heeft (noodzakelijk voor berekenen responspercentage) en het uitbetalen van de vergoeding via de unieke code? Op deze pagina extra informate:

Periode van versturen link
U ontvangt in de periode van donderdag 25 november t/m woensdag 1 december een Excel-formulier. Daarin kunt u bijhouden wie u de meegeleverde internetlink gestuurd heeft en wie u de vergoeding heeft uitbetaald. We besluiten maandag 20 december of er clienten bereikt zijh met de link. Het uitbetalen van de vergoeding via de unieke code kan zeker tot half januari.

Hoe verstuur ik de link?
De link die u heeft ontvangen, kan in een programma op uw telefoon/computer geplakt worden en zo verstuurd worden naar de betreffende cliënt. Interesse naar de inhoud van de vragenlijst? Er wordt een pdf van de vragenlijst bijgeleverd, die kunt u inzien. Gelieve niet de link zelf te gebruiken. Invullen is enkel voor cliënten.

De unieke code checken voor uitbetaling vergoeding
De cliënt heeft van Maarten per mail of sms een unieke code ontvangen voor het (digitaal) aanleveren van een ingevulde vragenlijst. Dat kan hij of zij u tonen. Hieronder zeer korte film zien hoe u de codechecker kan gebruiken.

Na het controleren van de code via de codechecker kunt u tot uitbetaling van 10 euro aan de cliënt overgaan (via de gebruikelijke kasprocedure).

Gaat er iets mis?
Via het contactformulier kunt u Maarten Muis bereiken, die u kan helpen bij optredende problemen of vragen beantwoorden. 
 

Filmpje codechecker

Stuur uw vraag/telefoonnummer naar Maarten Muis

Hij reageert binnen 24 uur.
Het contact formulier kan niet in deze browser worden gebruikt.
Upgrade uw browser naar een nieuwere versie of neem op een andere manier contact met ons op.
Bewijs dat je geen robot bent
Sleep het blauwe puzzelstukje naar rechts.
* Verplichte velden